Federalno ministarstvo kulture i sporta objavilo javni poziv za sufinanciranje projekata iz budžeta FBiH

vlada fbih

Federalno ministarstvo kulture i sporta objavilo je Javni poziv za odabir programa i projekata koji će se sufinancirati iz budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2016. godinu. Obavještavamo sve zainteresirane da je Federalno ministarstvo kulture i sporta – Federalno ministarstvo kulture i športa objavilo Javni poziv za odabir programa i projekata koji će se sufinancirati iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2016. godinu.

Dodatne informacije možete pronaći na sljedećim linkovima:

TRANSFER ZA OBNOVU KULTURNOG I GRADITELJSKOG NASLIJEĐA

TRANSFER ZA KULTURU OD ZNAČAJA ZA FEDERACIJU BIH

TRANSFER ZA UDRUŽENJA GRAĐANA I ORGANIZACIJA U OBLASTI KULTURE

TRANSFER ZA SPORT OD ZNAČAJA ZA FEDERACIJU

TRANSFER ZA MLADE

TRANSFER ZA INSTITUCIJE NAUKE I KULTURE OD ZNAČAJA ZA BiH

Prijave se mogu predati na protokol Federalnog ministarstva kulture i sporta do 13. 9. 2016. godine do 16.00 sati ili putem pošte na adresu Federalno ministarstvo kulture i sporta, Obala Maka Dizdara 2, 71 000 Sarajevo zaključno s 13. 9. 2016. godine. Na koverti je potrebno naznačiti „Za Javni poziv“ i naziv transfera na koji se projekt/program odnosi, kao i broj pozicije, namjene projekta/programa za koji se aplicira.

Svi zainteresirani koji ispunjavaju opće i posebne kriterije mogu propisane aplikacijske obrasce dobiti na protokolu Federalnog ministarstva kulture i sporta ili preuzeti s web portala Vlade Federacija.