FOTO: Izlet žepačkih umirovljenika u Sarajevo

DSC 11

U sklopu svojih redovitih aktivnosti Udruženje umirovljenika Žepče u srijedu 11. travnja je za svoje članove organiziralo jednodnevni  izlet u Sarajevo. Pedeset umirovljenika u Sarajevu je imalo priliku posjetiti znamenitosti glavnog grada BiH. Posjet je započeo obilaskom klupskih prostora FK Željezničara i stadiona Grbavica.

Ovom prigodom Udruženje umirovljenika Žepče je iz svojih skromnih sredstava izdvojilo i doniralo FK Željezničar sredstva dostatna za kupnju dvije stolice na tribinama stadiona Grbavica koji se trenutno renovira, a Mujaga Gazić, član udruženja, je osobno donirao dodatna sredstva dostatna za još tri sjedalice.

Umirovljenicima se posebno dojmio o posjet medijskoj kući “Dnevni avaz” gdje su bili gosti glavnog uredništva i upoznati s načinom rada u njemu.

Posjet je nastavljen obilaskom sarajevske katedrale i Bogoslovnog fakulteta gdje je Žepčake uz dekana Bogoslovnog fakulteta Marka Mikića i vlč Damira Ivanovića dočekao i monsinjor Petar Jukić.

Izlet je nastavljen šetnjom po Baščaršiji, fotografiranjem kod Vječne vatre, obilaskom Gazihusrefbegove džamije i još nekih znamenitosti.

Ovim putem Udruženje umirovljenika Žepče se želi zahvaliti svim sponzorima koji pružaju materijalnu podršku njihovim aktivnostima.

{gallery}zepce/20160513_umirovljenici_u_sarajevu{/gallery}