I predsjednik Federacije Marinko Čavara odao priznanje radu: Uspjeh Rukometnog kluba Žepče zaslužuje potporu

cavara i_klaricPredsjednik Federacije BiH Marinko Čavara jučer je razgovarao je s federalnim ministrom prostornog uređenja Josipom Martićem, izaslanikom u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH Damirom Jukićem, predsjednikom Rukometnog kluba Žepče Ivom Klarićem i predsjednikom Crvenog križa Žepče Markom Sinanovićem, priopćeno je iz ureda Predsjednika FBiH.

Na sastanku je razgovarano o aktivnostima Rukometnog kluba  i Crvenog križa u Žepču.

Predsjednik Rukometnog kluba Žepče Ivo Klarić predstavio je rad i aktivnosti kluba, istaknuvši da je klub osnovan 2008. godine. Kao osnovne ciljeve djelovanja kluba istaknuo je organizirano okupljanje djece, mladih i odraslih radi bavljenja rukometom, razvijanje i unapređenje tih sportova na principima dobrovoljnosti te organizirano jačanje stručnog i odgojnog rada u svim oblicima djelovanja i aktivnosti, kao i organiziranje i provođenje sportskih natjecanja i sudjelovanje u istim.  Također, istaknuo je i određene poteškoće u financiranju Rukometnog kluba.

Predsjednik Crvenog križa Žepče Marko Sinanović upoznao je predsjednika Federacije BiH s radom ove humanitarne organizacije, te predstavio realizirane projekte i aktivnosti koje namjeravaju implementirati u narednom razdoblju, s posebnim naglaskom na projekte pomoći stanovnicima područja ugroženih za vrijeme poplava i klizišta.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara izrazio je potporu i spremnost za suradnju na realizaciji projekata koji će pridonijeti boljem i uspješnijem radu Rukometnog kluba i Crvenog križa u Žepču, kao i na drugim projektima koji će pridonijeti boljem i ugodnijem životu stanovnika općine Žepče.