Priznanje Rukometnom klubu Žepče: Potpisan sporazum o okupljanju rukometne reprezentacije u Žepču

RK ZepceKako smo već ranije najavili, jučer, 29. ožujka 2016. u Žepču je potpisan sporazum o okupljanju rukometne reprezentacije BiH za kadete rođene 2000. godine i mlađe u Žepču. Sporazum je u ime Rukometnog kluba Žepče potpisao predsjednik kluba Ivo Klarić, dok su Rukometni savez BiH predstavljali predsjednik Saveza Enid Tahirović i generalni tajnik Smajo Karačić.

Ovim sporazumom predviđeno je da baza kadetske reprezentacije u naredne dvije godine bude Žepče. Tim povodom Rukometni savez BiH danas se oglasio priopćenjem u kojem se, između ostalog, zahvaljuje Rukometnom klubu Žepče i odaje priznanje za njegov doprinos rukomet. U priopćenju se kaže:

Rukometni savez Bosne i Hercegovine je potpisao Ugovor sa predstavnicima „RK Žepče” iz Žepča kojim se za kadetsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine, godišta 2000. i mlađe, osigurava permanentno okupljanje i održavanje priprema ove selekcije za period 2016./2017.godine.

Ovim ugovorom “RK Žepče” će osigurati sve potrebne uvjete za održavanje priprema navedenih selekcija u periodu od dvije godine.

Rukometni savez Bosne i Hercegovine ovom prilikom iskazuje veliku zahvalnost “RK Žepče” i lokalnoj zajednici, te želi ovaj primjer suradnje, te iskazivanja konkretnog interesa za državne reprezentacije Bosne i Hercegovine prikazati javnosti i svim članovima Rukometnog saveza BiH, kao jedan od najpozitivnijih primjera u osiguravanju uvjeta za državne reprezentacije.

U situaciji u kakvoj se nalazi naša zemlja “RK Žepče” je svijetli primjer jednog rukometnog kluba iz Bosne i Hercegovine, koji je prepoznao nastojanja Rukometnog saveza BiH da tokom 2016/2017. i narednih godina organiziraju sedam rukometnih selekcija Bosne i Hercegovine u ženskoj i muškoj konkurenciji. S obzirom na sve gore navedeno, iskazujemo jedno veliko hvala u ime Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine, reprezentativnih selekcija Bosne i Hercegovine za “RK Žepče”, stoji u priopćenju Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine.