Princeza na jedan dan: Poseban dar za maturantice iz Žepča, Jelaha, Zavidovića, Doboja i Usore

princeza

Lagano nam se približava kraj školske godine i naša sugrađanka Dijana Stojanović Jelić odlučila je ove godine pokrenuti hvalevrijednu akciju Princeza na jedan dan.

Naime, ova mlada žena od 16. ožujka, u istoimenoj Facebook grupi, okupila je više od tisuću članova koji će joj pomoći da maturanticama kojima financijska situacija ne to dopušta, osigura sve potrebno za dan mature.

U samo tri dana, gđa Stojanović Jelić uspjela je osigurati mnogobrojne odjevne predmete i kozmetičke usluge uz pomoć kojih će maturantice iz Žepča, Zavidovića, Doboja, Usore i Jelaha zablistati.

Akciji su se odazvale žene iz svih kraje Bosne i Hercegovine i regije, a sama organizatorica poziva da se sivilo oboji najljepšim bojama zajedništva i ljubavi i da se akcija jednakim entuzijazmom i nastavi.

Ovim putem i mi vas pozivamo da omogućite djevojkama da postanu princeze barem na jedan dan i pridružite se nesebičnoj akciji koju je pokrenula gđa Stojanović Jelić. Fotografije predmeta koje želite darovati maturanticama postavite u spomenutoj grupi, a kada se javi maturantica koja ih želi, dogovorit ćete se o detaljima preuzimanja. 

Organizatorica poziva i sve profesore da se uključe u ovu akciju i predlože maturantice kojima bi ovakva gesta uljepšala posljednje srednjoškolske trenutke. Također, djevojke se mogu i same javiti ukoliko im je potrebna pomoć u nabavci odjeće i ostalih sitnica potrebnih za maturalnu zabavu. 

Više informacija o ovoj akciji možete pronaći u Facebook grupi Princeza na jedan dan, a putem Facebooka možete kontaktirati i organizatoricu ukoliko želite sudjelovati u akciji.