Besplatni tečaj engleskog jezika u ožujku

do you_speak_english

Centar za lični i profesionalni razvoj već drugu godinu za redom uspješno sprovodi projekt pružanja besplatnih obrazovnih programa za socijalno ugrožene građane širom Bosne i Hercegovine.

– U suradnji sa El-Roi Europskim centrom za obrazovanje iz Londona i uz podršku Srednje mješovite škole Žepče, u mjesecu ožujku počinjemo s organizacijom besplatnih tečajeva engleskog jezika uz međunarodne certifikate za sve građane Žepča, a s posebnim naglaskom na socijalno ugrožene kategorije društva koje nisu u mogućnosti samostalno financirati postojeće tečajeve engleskog jezika – kažu organizatori.

Tečaj se sastoji od ukupno 9 razina, a kandidati nastavu pohađaju na onoj razini za koju se prethodno kvalificiraju predtestiranjem na web stranici Centra

Svi polaznici će edukaciju i međunarodno priznati certifikat dobiti besplatno. Isti certifikat će moći koristiti prilikom prijava za zasnivanje radnog odnosa ili daljnjeg školovanja u Bosni i Hercegovini i izvan granica naše države.

– Našim tečajevima se mogu priključiti i građani koji nisu socijalno ugroženi uz jedinu obavezu samostalnog financiranja udžbenika u iznosu od 27 KM za svaku razinu tečaja.

Spomenuti projekt se istovremeno implementira u 35 zemalja svijeta a u Bosni i Hercegovinije do sada ovim tečajevima obuhvaćeno više od 1500 polaznika u 19 gradova.

Prijave su u tijeku i vrše se putem službene web-stranice Centra.