FOTO: Drugi put održane dječje igre Vratimo osmijeh

vo3

Dana 8. kolovza 2015. godine u organizaciji mjesne zajednice Zenički put, a uz pomoć općine Žepče i Udruge za održiv razvoj UzoR Žepče,  održane su 2. dječje  sportske  igre pod nazivom Vratimo osmijeh.

Na igrama su sudjelovale četiri mjesne zajednice općine Žepče i to MZ Zenički put, Ciglane, Preko i Grad Žepče. Igre su održane na igralištu Mz Zenički put, a otpočele  svečanim postrojavanjem sudionika igara. Sportske igre su održane u malom nogometu i odbojci na pijesku. Predsjedavajući općinskog vijeća Žepča, Muhamed Jusufović, ispred općinskih vlasti pozdravio je sudionike igara te podržao nastavak ove manifestacije i naredne godine uz tendenciju porasta broja mjesnih zajednica koje sudjelovati na igrama.

Nakon cjelodnevnih nadmetanja prvo mjesto u malom nogometu u mlađoj kategoriji osvojila je ekipa Luke 2 MZ Ciglane, a drugo mjesto je osvojila ekipa MZ Zenički put 2. U većoj kategoriji prvo mjesto osvojila je ekipa Varošište iz MZ Zenički put, drugo mjesto je osvojila ekipa MZ Zenički put 1, dok su ekipe MZ Preko i ekipa Luke 1 iz MZ Ciglane podijelile treće mjesto. 

Za najboljeg igrača turnira  u malom nogometu proglašen je Stjepan Jurčević. U odbojci na pijesku u ženskoj kategoriji ekipa Luke 1 iz MZ Ciglana je odnijela prvo mjesto, MZ Zenički put je osvojilo drugo mjesto dok je ekipa Luke 2 iz MZ Ciglane osvojile treće mjesto. U odbojci na pijesku između predstavnika mjesnih zajednica prvo mjesto osvojila je ekipa Zeničkog Puta.

Za sve sudionike igara mjesna zajednica Zenički put uz pomoć donatora osigurala  je cjelodnevno osvježenje i ishranu.

Ovim putem predstavnici mjesne zajednice Zenički put žele da se zahvale donatorima, predstavnicima mjesnih zajednica koje su sudjelovale na igrama kao i svim građanima koji su svojim dolaskom na igre podržali ovakav vid druženja između djece.

{gallery}zepce/20150808_vratimo_osmijeh{/gallery}

 

Izvor: Udruga UzoR