AUDIO i FOTO: MK United osigurao vrijednu donaciju Domu zdravlja Žepče

DSC02213 

Žepče je 19. svibnja 2015. ugostilo predstavnike udurge Biker Brummi-Hilfe iz SR Njemačke. Ova udruga već drugi put u nepunu godinu dana, zahvaljujući prijateljstvu s domaćim Moto klubom United, prikupila je vrijednu donaciju za Dom zdravlja Žepče.

Riječ je o aparatima za ultrazvuk, mamografiju, rendgen i svoj potrebnoj opremi. Pored opreme koja je donirana Domu zdravlja, njemački bajkeri ove su godine vrijednom donacijom pomogli i Srednju mještovitu školu Žepče. 

Predstavnike MK Uniteda, Biker Brummi-Hilfea i bajkerskih udruženja iz Hrvatske, Makedonije i Kosova u Žepču su dočekali Općinski načelnik Mato Zovko, pomoćnik za opću upravu, Ilija Barešić, ravnatelj SMŠ, Zijad Malićbegović, pomoćnik ravnatelja Ivica Penić, zastupnik u Parlametnu Federacije, Oliver Radoš,

kantonalni ministar financija Andrej Kajić, zastupnik u skupštini ZKD, Damir Jukić i bivši ministar za rad, socijalnu politiku i izbjeglice u Vladi ZDK, Ivica Ćurić.

U ime Doma zdravlja donatorima se zahvalio ravnatelj, dr. Nikica Radić koji je svim zaslužnima podijelio zahvalnice. Zahvalnice su bajkerskim udruženjima koja su sudjelovala u humanitarnoj akciji dodijelili i SMŠ i Općinski načelnik. 

{gallery}zepce/20150519_bikeri{/gallery}

{gallery}zepce/20150520_istovar{/gallery}

{soundcloud}https://soundcloud.com/rpz_no1/bruno-jukic-mk-united-zepce{/soundcloud}

{soundcloud}https://soundcloud.com/rpz_no1/herman-munzel-za-radiopostaju-zepce{/soundcloud}