FOTO: Žepče u četvrtfinalu Kupa

04

Žepče je u srijedu, 13. svibnja 2015., bez većih problema slavilo protiv federalnog drugoligaša Borca iz Jelaha i plasiralo se u daljni dio takmičenja, četvrtfinale Kupa ZDK.

Već u četvrtoj minuti gostima je zaprijetio Tadić, ali lopta prolazi nekoliko centimetara pored gola. Osam minuta kasnije Tadić pogađa. U obrani gostiju dolazi do nesporazuma između golmana i stopera, a Tadić to iskorištava i zabija za vodstvo Žepča.

U drugom dijelu gledali smo puno napetiju igru s puno više prilika. U 52. minuti zaprijetio je Šimić, ali njegov udarac odlazi preko gola. Petnaest minuta kasnije Hadžan pravi jedanaesterac koji iskorištava Lučić za 2-0 i zasluženu pobjedu Žepča.

Bez obzira na vodstvo, Žepče je i dalje napadalo, a najbolju priliku do kraja imao je Jorgić desetak minuta prije kraja. Jedinu ozbiljniju priliku za Borac imao je kapetan Hadžan, ali njegov udarac glavom odlazi pored gola.

Petnaest minuta prije kraja ozlijeđen je Nikola Tadić koji je u vozilu hitne pomoći prebačen u žepačku bolnicu, ali na kraju nije bilo većih problema.

Iz NK Žepče nakon utakmice su zahvalili Moto klubu United Žepče koji im je donirao 24 kompleta dresova i 12 lopti.

{gallery}zepce/20150514_zepce_cetvrtfinalekupa{/gallery}