FOTO: Škola odbojke Don Bosco sudjelovala na Sport je in u Zavidovićima

sportjein5

U organizaciji Ženskog rukometnog kluba Krivaja, Univerzalne škole sporta Lider, i uz pokroviteljstvo Mikrokreditne fondacije Lider, u gradskoj dvorani u Zavidovićima, organiziran je u subotu cjelodnevni  sportsko – zabavni program za djecu i mlade pod nazivom Lider i prijatelji – Sport je IN. U otvorenom programu sudjelovalo je više do 200 djece s područje općina Zavidovići, Žepče, Maglaj i Doboj, koji su sudjelovali na turnirskim natjecanjima u malom nogometu, odbojci i rukometu. 

Na veliko zadovoljstvo domaćina, na turnirima su sudjelovali i članovi mladih timova Odbojkaškog kluba Don Bosco iz Žepča, Odbojkaškog kluba Maglaj i Ženskog rukometnog kluba Doboj iz Doboja.

– Bio je to zabavan dan za sve nas, prepun druženja i odličnog raspoloženja. Mikrokreditna fondacija Lider već nekoliko godina podržava rad našeg kluba, i drago nam je da su naš sportski kolektiv prepoznali uspješnog partnera. Posebno nam je zadovoljstvo što smo danas bili dobri domaćini našim prijateljima iz Doboja, Maglaja i Žepča – istaknula je Mirela Bašić, predsjednica ŽRK Krivaja.

– Jako često smo ovdje, i uvijek se rado odazovemo pozivu za gostovanje u Zavidovićima. Naše takmičarke istinski uživaju u ovom prijateljskom susretu mladih – kaže Bruno Marić, trener ekipe Don Bosco iz Žepča.

U zabavnom dijelu programa nastupala je plesna grupa udruženja Mašta iz Zavidovića, čije su male članice svojim nastupima oduševile mnogobrojnu publiku.

{gallery}sport/odbojka/20150307_-_lider_sport_je_in{/gallery}