Omladinska banka Žepče: Poziv za podršku projektima za mlade te poduzetništvu mladih

 

omladinska banka

Omladinska banka Žepče objavila je Poziv za podršku projektima za mlade te poduzetništvu mladih koji ostaje otvoren do 9. ožujka ove godine. Tekst Poziva prenosimo u cijelosti.

“Ako imaš ideju i želiš pokrenuti i realizirati projekte od društvenog značaja, Omladinska banka će te podržati u iznosu od 500 KM do 1.500 KM.
Ukupan fond za projekte mladih Žepča iznosi 15.000 KM”, kaže se u dopisu iz Omladinske banke. Više i o ovoj temi na našem portalu postaja.ba

Omladinska banka Žepče poziva mlade od 17 do 35 godina da pišu projekte do 09. 3. 2020. godine do 14 sati.

Ako imaš ideju i želiš pokrenuti i realizirati projekte od društvenog značaja, Omladinska banka će te podržati u iznosu od 500 KM do 1.500 KM.

Ukupan fond za projekte mladih Žepča iznosi 15.000 KM.

Detaljne kriterije za dodjelu i što to Omladinska banka podržava pogledaj na Pozivu za projekte mladih 2020 na platformi lonac.pro

Za mlade poduzetnike i poduzetnice (18-35 godina), Omladinska banka je osigurala i podršku za registraciju obrta ili komercijalnog poljoprivrednog gazdinstva u iznosu od 500 KM do 2.000 KM.

Detaljne kriterije za dodjelu i što to Omladinska banka podržava pogledaj na Pozivu za poduzetnike i poduzetnice 2020, također na platformi lonac.pro.
Ukupan fond za mikrobiznise iz Žepča je 4.000 KM.

Ako ne znaš dovoljno o projektima Omladinske banke Žepče, pročitaj i informiraj se o tome kada je osnovana Omladinska banka Žepča, koliko projekata je do sada podržano, tko su članovi i članice Odbora koji upravljaju bankom i sve drugo na – https://www.lonac.pro/omladinska-banka-zepce-2020.”;

RPŽ/OB