AUDIO: Vijesti Radiopostaje Žepče za 17.10.2019.

Vijesti RPZ_17102019Poslušajte i putem interneta današnje vijesti Radiopostaje Žepče koje emitiramo na frekvenciji 95.9 MHz svaki dan u terminima 11:00, 13:00, 15:00 i 17:00 sati.

I današnjih vijesti izdvajamao:

U organizaciji Razvojne agencije Žepče i Službe za zapošljavanje ZDK na šestom Gospodarskom forumu općine Žepče održana Regionalna konferenciji o radu i zapošljavanju u zemljama tranzicije.

U sklopu proslave dana općine Žepče jučer je svečano obilježen završetak radova na Područnoj školi Selište, za čiju je sanaciju većinu sredstava, odnosno 50.000 KM, donirala Vlada Republike Bugarske. Tim povodom Općinu Žepče je posjetila i veleposlanica ove države u Bosni i Hercegovini Avgustina Cvetkova-Karabaševa.

Svečanosti je nazočila i ministrica obrane BiH Marina Pendeš, koja je posredovala u realizaciji donacije za sanaciju područne škole u Mjesnoj zajednici Selište.  Iskoristili smo ovu priliku da je upitamo za famozni ANP koji se postavlja kao uvjet ze formiranje vlasti na razini države.

JU Služba za zapošljavanje Zeničko-dobojskog kantona sutra 18. listopada 2019 u Domu kulture Žepču organizira Sajam zapošljavanja 2019.

Više od 250 posjetitelja nazočilo je sinoć, u Katoličkom školskom centru Don Bosco u Žepču, promociji knjige “Čudom živ” koja govori o 557 dana provedenih u zatočeništvu ISIL-a u Jemenu i osobnom svjedočenju autora, salezijanca iz Indije Toma Uzhunalila.

Nogometni klub Žepče pobijedio na domaćem terenu NK Azot 2-1.

Opširnije o ovim i drugim vijestima Radiopostaje Žepče poslušajte na linku ispod.

{soundcloud}https://soundcloud.com/rpz_no1/vijesti-rpz-17-listopada-2019{/soundcloud}